Onze diensten

FourValue

Wij adviseren onze klanten zowel beleidsmatig als operationeel over Governance, Risk & Compliance vraagstukken in de breedste zin.

Onze diepgaande kennis en praktijkervaring ligt op het werkterrein van het voorkomen van Financieel Economische Criminaliteit en de toenemende verwachtingen hierover van toezichthouders.

Wij adviseren bij het opzetten en verbeteren van het interne beheersingsraamwerk vanaf risicoanalyse (waaronder inzet van de Systematische Integriteits Risico Analyse) tot het inrichten van structurele beheersmaatregelen rondom het thema klantintegriteit (Know Your Customer).

Wij voeren ons werk uit op basis van onze waarden ‘our value’ (pragmatisch, betrokken, oplossingsgericht en hands on) en jarenlange praktijkervaring in de financiële sector.

Meer weten over hoe wij van dienst kunnen zijn?

Inzicht

Op strategisch niveau zijn wij de gesprekspartner van de RvC/RvB. Samen met onze opdrachtgevers definiëren we de vraagstelling en houden we hen gedurende de opdracht op de hoogte van de uitvoering van de opdracht. Bij onze werkzaamheden hanteren wij feiten als basis voor weloverwogen besluiten en beleidsvorming. Hierbij hanteren wij normen zoals deze binnen de organisatie gelden in lijn met verwachtingen vanuit de maatschappij en toezichthouders.

Overzicht

Door het verkregen inzicht in de feiten ontstaat overzicht en kan op een proactieve wijze de interne strategie en beleid worden opgesteld en aangescherpt om zorg te dragen voor een robuuste interne beheersing van FEC uitdagingen. Wij hebben ervaring op het gebied van de wijze van communiceren met toezichthouders.

 

Tegenwicht

Het verkregen inzicht in de feiten resulteert in een onafhankelijk opgestelde rapportage die kan worden ingebracht als tegenwicht in situaties waarin een reactief antwoord vereist is op aan FEC gerelateerde incidenten die hebben plaats gevonden. In de praktijk werken wij veel voor en samen met advocaten.

nl_NLDutch
Scroll naar top